Bakning,  familj,  Funderingar,  Julsmaker,  livet,  T

Min söndag i bilder

En söndag där jag vaknade hemma, utan taxi som väntade men med min karl bredvid mig. Jag hade laddat för en dag med adventsfix och så blev det. Först ut blev det tvätt och dammsugning, sånt tråk fotades inte men här kommer dagen i urval.

En promenad och en sväng till skogen

En promenad och skogsbesök för att plocka kottar…

Som tvättades av och torkades på tidningspapper (från Japan, snyggt va?)

Sen slängde jag dem i ugnen 30-35 minuter på 175-200 grader för att torka dem. Så de blev så här snygga!

Sen fyllde jag botten i ljusstaken med dem och en kvist enris med enbär.

Och som pynt i denna.

Och sen blev det ett litet pepparkaksbak till kvällens adventsmys.

Sen fixades det adventskalender, som är lite trixigt och lite sent men den blev färdig innan barnen kom!

Sen tvingade jag Mr T till samtalet om oss. Han hade skjutit på det hela dagen. Det samtalet hör inte hemma i ett mysigt adventsinlägg. Jag vet inte var vi är på väg, men jag vet att jag är tung i hjärtat och har ont om hopp för en gemensam framtid.