Girlytalk

Var snäll! 

Det är inte första eller sista gången jag blir uppsagd eller slutar på ett jobb. I tisdags blev jag uppsagd och även om jag väntar pp erbjudanden från organisationen så tog jag mig igår tid att uppdatera cv:t och skicka ut några ansökningar. 

Av en impuls ringde jag en fd kollega som jag vet är mellanchef nu och hon blev så glad över mitt samtal. De sökte en person med min kompetens men jag vet inte om det är exakt vad jag vill ha. Hur som så ska vi ses för en intervju. 

Jag och fd kollegan jobbade bara indirekt tillsammans men vi fattade ändå lite tycke för varandra i korridorerna. Så min uppmaning ör att alltid vara snäll, trevlig och åtminstone proffesionell. Det lönar sig i Längden. 

Att kunna ringa upp och säga minns du mig? Är en sådan styrka när det kommer till nya jobb eller tjänster. 

Kommentarer inaktiverade för Var snäll!