Girlytalk

Omförflyttad och chockad 

Idag bad min chef mig att komma in på jobbet. Hon berättade att jag kommer att bli erbjuden annan tjänst inom organisationen (kommunen/staten) detta för att de behöver skära ned och jag är den som är med minst timmar inom organisationen (typ LAS) så då ryker jag. 

Jag missar typ alla möten så jag hade knappt reflekterat över att vi ska dra ned och jag är minst sagt chockad och arg. Arg för att det är många på mitt jobb som gör ett betydligt sämre jobb än mig vilket min chef höll med om. 

Har ful gråtit hela dagen typ. 

Med jobb så löser det sig alltid. Där är jag inte alls orolig. Jag har en bred kompetens och erfarenhet. 

Jag har ju varit inne på en förändring senaste tiden och nu kanske jag fick en spark i baken. Men just idag, just nu, är jag arg. 

Kommentarer inaktiverade för Omförflyttad och chockad