Shopping

Svarta veckan

Inget får mig att återuppstå från en däckad tillvaro så fort som rabatter. Jag älskar att fynda! Så ja, jag gillar att man nu förtiden kan göra Black Friday fynd även i Sverige. Perfekt inför julen dessutom. Många webbutiker kör dessutom med småkampanjer hela vecka. Här kommer några av mina favoriter.

Bagaren & Kocken så kör de en massa kampanjer under veckan. Det är riktigt bra kampanjer och det finns möjlighet att fynda allt ifrån mixers, skärbrädor och Global knivar till tallrikar, glas och bestick. De har dessutom alltid väldigt fin service och supersnabb leverans.

Nelly gör också en kampanj varje dag och man kan få rösta på morgondagens kampanj också. Här finns det ju stor chans till att fynda!

Granit och Lagerhaus har bägge sagt att de ska köra kampanjer så det ska bli spännande och se vad det kan bli. Förra året hittade jag jättefina fynd på Plantagen och jag passade på att köpa en årsförbrukning av hårprodukter hos Lernberg Stafsing.  Fina Olsson & Gerthel skänker 10% av intäkterna på fredag till att plantera träd, green is the new black.