Girlytalk

En annan sorts kärlek 

Linnea skrev ett inlägg om att Tindra I kärleken med sin man och att det är svårt men något att jobba på. Jag och V tindrar ganska lite också för tillfället. Vi bråkar heller inte och jag går inte runt och är irriterad på honom hela tiden. Jag kan längta efter kvällarna vi har tillsammans men tindrandet är uteblivit. 

Vi försöker återerövra tindrandet med mycket fysisk kontakt och komplimanger men alltså vi är så trötta. Nils sover dåligt igen. Vi har dåligt med avlastning här så det är alltid någon som går upp tidigt och därför vill lägga sig tidigt, den här småbarnströttheten tär något fruktansvärt på mig. Jag blir en ungefär 800000% sämre människa. 


Kärleken är annorlunda nu. Efter barn. Starkare och mer självklar. Vi överöser Nils med kärlek och varandra med tacksamhet. För att vi överlever och hjälps åt. Ett riktigt team. (Även om vi bråkar, har verkligen inget perfekt förhållande!) 

Jag och V har satt tindrandet lite på paus. Det känns som att vi sakta för var dag tindrar lite lite mer, men jag accepterar också bristen på tinder just nu. Tröttheten och kärleken till Nils är för överväldigande för att tindret ska finnas, just nu. 

Kommentarer inaktiverade för En annan sorts kärlek