Girlytalk

#metoo

Jag önskar att jag inte läste #metoo överallt just nu men det gör jag och så klart har jag också blivit utsatt för sexuella övergrepp. Inget stort, kanske för töntigt för att prata om i sammanhanget, men jag har blivit förföljd av killgäng som tagit på mig mot min välja (tack gode Gud för att jag skulle möta en kompis med hund!), jag har blivit kallad hora, fitta och massa andra ord, jag har fått stund upptryckta i ryggen, jag har fått sms med snoppar och sexuella inviter personen vet att jag inte vill ha. 

Fy fan för män! Det skrämmer mig att det är en liten man jag uppfostrar. Jag är taggad på uppgiften och livrädd för att misslyckas, att fostra ännu en mansgris! 

Till dess att jag kan presentera den perfekta mannen för er så delar jag min historia. Ett sår men inget blödande, men ändock ett sår. 

Kommentarer inaktiverade för #metoo