Girlytalk

En sämre dag och ett bättre köp 

Jag och Nils hade en så dålig dag här om sistens. Han vaknade 05:36 av någon jävla anledning!, sov till minst 06 när vi var bortresta…

Vi var Båda trötta och griniga och vad vi än gjorde så var det fel enligt Nils. Gick vi it ville han gå in och var vi inne ville han hälla ut vatten överallt. Sådana dagar önskar jag att man kunde dumpa honom någonstans… 

tänkte därför tipsa om min nya termosmugg. 


Jag har haft termosmugg i olika utföranden och märken i över 10 år. Men aldrig varit riktigt nöjd. De flesta håller värmen för dåligt och alla blir typ sura för att de inte går att diska ordentligt. Tillslut slog jag till på en från Klean kanteen, och jag är så nöjd hittills.

Håller värmen bra och har stort hål och inga konstigheter så den är lätt att diska.