Girlytalk

Två timmar för framgång 

Så här skrev blondinbella här om dagen: 

“Två timmar vid skärmen varje kväll gör ovärderligt stor skillnad än om jag hade lagt det på en tv-serie. Lägg på 10 år på det så har man ett rejält försprång mot dom som inte håller igång tempot.” 

En tanke jag delar men får ont i magen av. Visst ör det så att vad du nu gör med din tid är det som kommer ge utdelning sedan. Och visst är det häftigt med blondinbellas bolag, eller LCC, som snabbt blivit framgångsrikt (även om jag inte är något fan). Men allt det andra då? 

Vänner, partner, familj och barn. Intressen, utveckling och vila. Det lägger vi ju redan mindre tid på än jobbet per dag, är inte det viktigt att fokusera på då? 

Blondinbellas ord får mig iaf att inse att jag måste bli mobilfri. Sluta sitta ihop med min telefon. Att lägga mina 2 timmar på att slösurfa eller fönstershoppa online är så värdelöst, inte utvecklande för fem öre eller något jag vill bygga en relation med. Jag tror att ett mobilförbud, rätt och slätt är rätt väg för mig. Typ mobilfritt mellan 18 och 21. Till en början. 

Nu ska jag lägga ned mobilen och jobba.