Girlytalk

Handbagage med en ettåring

Sååå… nu är vi hemma och eftersom att jag googlade sönder internet efter restips för new York med ettåring eller småbarn och hittade typ ingenting så tänkte jag fokusera på just det nu. 

Vi bokade plats så att vi fick sitta med extra benutrymme! Det är tips ett om ni har den möjligheten på ert flyg, värt varenda krona! Nils fick också en sån där bäbis-säng där han sov extra gott. De är upp till 12 kg och Nils fick precis plats. 


Som handbagage hade jag min älskade ryggsäck som är ett ännu starkare tips nu när Nils finns och jag gärna har händerna fria för att fånga honom. I den packade jag: 


Filt och kudde till Nils. De hade vi senare i vagnen. 

Pixiböcker, bilar och ledlampor också de till Nils. Hörlurar och iPad även de för att underhålla Nils. 

Två pyjamasar, för att byta om till natten och en extra för eventuellt spill. Snuttetrasan! 

Nappflaska, vattenflaska, pulver till välling (ifall att) samt färsk välling som är det han egentligen dricker. (På bild saknas torkad frukt och klämmisar). 

Til mig har jag hörlurar och en tidning. En bok köpte jag på flygplatsen och laddare packades ned. Och så pass, viktiga papper och sådant i plastfickan. 

Nils uppförde dig exemplariskt på flygningarna. Han är flygvan on än i kortare sträcker och tyckte inte flyget var så speciellt. Prova om bu har möjlighet att flyga en kortare sträcka innan en långflygning.