Girlytalk

3 Böcker jag vill läsa:

 Murakami är en av mina favoritförfattare och jag älskar sättet han skriver på. Vardagsliv blandat med mystik och magi. En av mina vänner gillar Murakami nästan lika mycket som jag och hon sa att detta var den bästa boken hittills. Hans böcker är ofta ganska komplicerade både språkligt och med historien så jag ser framemot att läsa denna framför brasan i höstmörkret. Finns här!
 Kinsellas böcker är otroligt varierande i kvalité men böckerna om becky som har ett visst problem med shopping får mig alltid att asgarva. Så den här har jag väntat på! De är verkligen löjliga och lättsamma och böcker som egentligen inte handlar om något. Älskar beckys sätt att resonera med sig själv och lixom övertyga sig själv om att det är rätt att shoppa bara ett par skor till. Finns här!


Den här boken handlar om flyktingkatastrofen vi nu lever i och den ger mig ångest och ont i magen men jag tror att det är bra att utsättas, inte glömma att det dör människor på Medelhavet varje natt fortfarande. Dessutom är jah vetgirig och har hört gott om den här boken. Den finns här.