Okategoriserade

Lite för impulsiv 

Igår var kanske inte T så nöjd med mig. Jag gick ut på förmiddagen för att beskära vår tujahäck som omger den lilla gräsplätt vi förfogar över. Någon timma senare har jag ställt till med lite mer…

Som ni ser var det inte en dag för tidigt som dessa buskar förpassades från trädgården men det blev väldigt fri insyn på vår veranda. Något som nog ingen av oss uppskattade men allra minst T. Han konstaterade krasst att han inte hade energi med ett sånt projekt men hjälpte till att slita bort de döda buskarna.

Sen stack jag in i duschen och iväg på ett bröllop och jag hade ett litet dåligt samvete gnagande att jag kanske borde lösa det där gapande hålet. Så på väg hem idag svängde jag förbi en planthandel och införskaffade lite nya buskar.


Allt går med lite vilja och hjälpsam personal, så vi stuvade med gemensamma krafter in buskarna i min lilla bil och jag for hem och började gräva.

Nu fyra timmar senare är jag nöjd med mitt dagsverke och misstänker att resten av häcken kommer att behöva bytas inom kort. Men jag tar inte på mig fler projekt just nu…

Kommentarer inaktiverade för Lite för impulsiv