Träning

Gymnastik

Hur hamnade jag här? Jag sitter och väntar på att gå in i en gymnastikhall för första gången på 20år! Jag har smygstartade lite, funderat på om jag inte ska testa på det där med gymnastik för vuxna. Under 15 år var jag aktiv gymnast, började som 3-4 åring i barngymnastik klass och slutade inte förrän jag som 18åring flyttade från min hemort.

Jag älskar att röra på mig. Använda och testa min kropp, och nu när min höft fortfarande krånglar efter snedbelastningen så tänkte jag prova på en annan träningsform. Så i söndags googlade jag runt och letade lite och hittade gymnastik för vuxna i en gymnastikhall bara 8 minuter hemifrån. Jag skickade iväg ett mail och beklagade att jag var försent ute och frågade när vårens pass började. Döm om min förvåning när jag fick ett svar i måndags som svarade att om jag bara skickade in mina uppgifter skulle jag få en plats. Åh snacka om att jag ångrade min spontanitet. Ångesten knackar på och jag är sugen på att bara sticka härifrån. Springa så fort jag kan, men nu är det dags att gå in och börja. Wish me luck?!