Girlytalk

Tar mer energi än jag får

Jag är en sån där person som älskar att umgås och lixom komma ut ur hemmet. Är jag hemma för mycket blir jag superdeppig. Jag är också en sån som gärna drar ihop folk. Skickar iväg ett sms eller bjuder hem. Supertrevligt! 

En av mina närmare vänner här ännu hemma med ditt tredje barn och jag har frågat om vi ska ses vilket hon sagt att hon vill men alltså… Nej. Min favorit av undanflykterna var att hela familjen behövde umgås: pappan har varit ledig i fyra månader, barnen har haft lov och detta var när barnen var i skolan. 

Jag blir ju ledsen. För att bjuda in är ju att ge energi och då få oärliga nej som svar är ju inget som ger mig något. 

Så nu tänker jag att jag inte ska höra av mig mer. För att det gör mig ledsen. Lixom inte kasta bort min energi och kärlek på henne. Men ledsen är jag.