Girlytalk

Besök av kung Bore 

I helgen kommer min ex-man på besök. Jag ser så mycket framemot det, delvis för att han är rolig att hänga med men också för att vi ska göra något jag trodde jag slutat med! 

Han vill ha hjälp med att träna. Jag är i mitt livs sämsta form, alltså på allvar, men jag kan ju träna i teori och är ju fortfarande utbildad i området. Han har iaf kört fast och vill ha hjälp. Välkommen hit sa jag! Så jag ska köra skiten ur både honom och mig själv. 

Jag måste köra jättemycket bålstyrka, min mage ser återställd ut men är så myclet svagare och nu har jag ont i ryggen igen och ja… Då är ju bålen en viktig del i det. 

Jaja nu svamlar jag. Det jag egentligen vill berätta är att hösten närmar sig även i München och i bergen snöar det redan! Det är ett gott tecken. Jag tror den första snön föll i december typ förra året så jag hoppas på en lång och härlig skidsäsong! 

Kommentarer inaktiverade för Besök av kung Bore