Girlytalk

– 100 saker på en månad

När augusti kom och semestern tog slut bestämde jag mig för att viga månaden åt att rensa. Målet var att bli av med 100 saker. Både sådant som skulle slängas eller skänkas vidare. Man kan ju också sälja vidare på loppis eller dyl men jag har inte det tålamodet just nu. 

Jag har rensat ganska planlöst men rensat lite varje dag. 

Och när jag nådde 104 saker slutade jag räkna men efter det så har jag rensat ut en pappkasse och en flyttkartong till. 99% har jag skänkt till en second hand som drivs av en hjälporganisation.

notera att jag sparat markoolios skiva… vad tänkte jag där?

Jag älskar att rensa och jag har skänkt böcker, filmer, kläder, leksaker, köksredskap, galgar, gardiner, lakan och en pigtittare. 

Jag försöker äga så lite som möjligt även om jag har massor av saker. Jag vill inte ha ett avskalat hem eller ett hem som känns tomt utan jag gillar det mysiga. Jag älskar böcker. Jag har barn. Alla dessa saker kräver ju ett ägande men ju äldre jag blir desto mer tänker jag minimalistiskt och långsiktigt. Det är ett projekt men ett roligt projekt. 

Kommentarer inaktiverade för – 100 saker på en månad