Girlytalk

En kaosig vecka och barnflicka

Förra veckan var totalt kaos. Jag skulle ju byta projekt på jobbet och plötsligt jobbade jag typ i två projekt. Avsluta det ena och sätta mig in i det andra. Projektet jag börjat i är väldigt dysfunktionellt och omständigt så jag ska styrs upp det där. Otacksamt för det leder till konflikter men ja, det måste göras tycker chefen (och jag). 

Ovan på detta bestämde sig Nils för att det var en bra idé att vara vaken och bjuda på lite sång mellan 02-04 så satan i gatan va trött jag var. Jag är så imponerad av folk som kan hantera sömnbrist jag kan det inte, hjärnan stänger av sig direkt och jag blir sur och dum i huvudet. 

Som en sista grej så började vår barnflicka. From idag så år jag hemma med Nils mån-onsdag och jobbar onsdagkväll-fredag och V är hemma då jag jobbar men vi ville ha ett stabilt alternativ då vi behöver hjälp eller jobba båda två typ i fredags då V hade möte och jag. Så därför har vi en barnflicka nu. Inte på heltid men en svensk tjej, japp här är det vanligt med dagmamma men fick sån ångest över att han inte skulle få prata och höra svenska att det blev barnflicka, som kommer jobba åt oss ca 20%. Hon tar enbart hand om Nils då och hans behov och gör alltså inget av städning eller matlagning i det stora hela. 

Det känns bra även om V tyckte att det var skitjobbigt. Vi har umgåtts med henne under augusti så Nils kändes trygg när vi lämnade över honom. Väldigt värdefullt. 

Kommentarer inaktiverade för En kaosig vecka och barnflicka