jobb

Nytt jobb

Ja, den kan vara den snabbaste chefsrekryteringen i bolagets senare historia. Att bli chef på ett större bolag, med en omfattande administrativ verksamhet och tydlig inblandning från facket brukar ta 2-3 månader. Från det att jag sökte tjänsten tills jag fick det konkreta erbjudandet gick det  7 veckor och därav var 5 veckor industrisemester dvs företaget stod still.

Så jag ska byta tjänst, men det är ännu inte klargjort när jag kan byta. Min nuvarande uppdragsgivare samt chef vill behålla mig till januari. Min nya chef ville att jag skulle ha börjat 1 september. Så det pågår nu en dragkamp, och jag misstänker att vi kommer att landa någonstans runt mitten, slutet av oktober innan jag kan titulera mig själv gruppchef med leveransansvar.

Överlämningen har påbörjats och mentalt är jag redan tre steg på väg från min nuvarande roll… det kommer att bli en utmaning att sluta med flaggan i topp om man själva bytet inte sker förrän i slutet av året.

Kommentarer inaktiverade för Nytt jobb