Girlytalk

Ny chef och lite kaos 

I måndags började vår nya chef och i torsdags fick vi träffa henne. Jag har ett väldigt gott intryck av henne. Trevlig men bestämd. Har ju dock träffat henne typ 30 min så.. 

Min förra chef var väldigt trevlig men otroligt mesig. Folk gjorde lite vad de ville inklusive att bli anställda. Så ekonomin går int ihop och vi är många anställda nu. Detta måste ju den nya chefen ta tag i. Jag tycker att det ska bli skönt. 

Jag gillar mitt jobb men mina närmaste kollegor har slutat så det känns inte livsviktigt längre. Nu tror jag det dröjer till någon får sluta på jobbet men kag tror absolut att det kommer ske stora omstruktureringar. I fredags var det tal om att jag skulle byta projekt Och börja där på måndag, alltså idag. Men det sköts upp en vecka till. Jag bryr mig inte så mycket i vilket projekt jag jobbar men jag gillar att veta var jag ska vara på morgonen. 

Idag ska jag iaf lalla på i mitt vanliga projekt och sedan ska jag ta tbc-prov. En klient har drabbats så då masstestas vi. Inget jag är speciellt orolig för utan mest något som måste bockas av. 


Inte dagens frukost även om jag önskar att det vore det! 

Kommentarer inaktiverade för Ny chef och lite kaos