Girlytalk

En helg i Norrland 

Gu va vi flyger och far. (Mer tankar om det när jag tänkt färdigt). Jag och Nils var iaf på en kort Norrlands visit över helgen. Vi hann med både middag hos goda vänner i Ö-vik och sedan vänners stuga i Västerbottens inland. Så mysigt!

Vi möttes hos glassbonden. Tyckte egentligen inte glassen var så speciell len miljön var toppen! 


Det fanns olika trampmaskiner och en lekstuga så Nils höll sig sysselsatt där hur länge som helst. Välbehövligt efter bilturen! 

Norrland gör något med mig. Det var här jag blev vuxen och en egen person. Min släkt är härifrån och det känns. När jag körde så tänkte jag på dem. De som inspirerat mig och format mig och att detta, kalla och ensamma, har format dem. 

Det gick, i mina ögon, ganska klänga streckor mellan byar och hus och kah blev imponerad av att människor bor så off. Det måste vara så skönt för själen. Samtidigt skrämmer det mig lite. Missar inte dessa människor tillgång till kultur och andra sätt att leva? Möter de invandrare eller blir man automatiskt Sverige demokrat? 


Det var i alla fall en ljuvlig helg!