Girlytalk

Möhippa som spårar ur 

Apropå gårdagens möhippa-film så måste jag säga att jag tycker ibland att möhippan spårar ur innan de hinner börja. En vän till mig ska gifta sig i augusti och eventuellt blir det möhippa innan det.

Förslagen har varit många men bokade försent och sedan blev förslaget att vi skulle gå på festival tillsammans. En dag kostade 900kr och då tillkommer ju brudens biljett, resa till och från, och mat och dryck under dagen. Jag sa att jag tycker att det är för mycket pengar för något jag inte valt att göra själv. 

Jag är inte alls snål. Men jag tycker att möhippor spårat ur. Det ska vara en hel dag med aktiviteter som kostar pengar, nu i vår ålder jobbar väl de flesta men om man pluggar, är mammaledig eller är arbetslös så kanske man faktiskt inte kan följa med. 

Det finns massor att göra om man bara är kreativ och huvudsaken är väl att man är tillsammans och gör något roligt, skrattat och delar tankar om bröllopet. 

Jag tyckte att min möhippa var helt perfekt och jag tror inte den kostade speciellt mycket per person, läs om den här om du vill. 

Förövrigt har jag inte hört ett knyst om möhippan efter att jag sa att jag tyckte att festival var ett för dyrt alternativ, så jag kanske inte ens är inbjuden längre…