resor,  Skönhet

Franska apotek

Det är väl allmänt känt att utländska apotek är the shit. Alltså så mycket bättre än de svenska versionerna och ofta billigare. Speciellt franska apotek, som engelsmännen kallar dom,  är bra. Franska apotek finns även i Belgien och Schweiz vet jag och säkerligen på andra ställen. Finns även några i London om man googlar efter just French pharmacy. Dock är spanska apotek inte som franska. Det finns hur som helst massor med bra man kan plocka upp på franska apotek. Mina två måsten är torrshampo (länkade till en för brunt hår men helt ärligt lämpar sig originalet till alla hårfärger och sist köpte jag just originalet) och makeup wipes. Marknadens bästa. Har jag plats så slinker även renande rumsspray och vattenspray med. Kloranes torrshampo är fantastiskt och dessutom bra som handbagage då det är puder och inte vätska.

Så är ni ute och reser i europa så sväng förbi ett apotek!