Förhållanden

Förhållandekurs

Detta med att få ett långt, nyttigt, härligt, lyckligt och bra förhållande är något som ligger mig varmt om hjärtat och något som fascinerar mig. Hur får man det att funka? Kan man få det att funka så som tidigare generationer? Vad gör par som håller ihop länge? Jag slukar podar, artiklar och nu precis i antog jag en utmaning i att bli bättre på att se, kommunicera och relatera till min partner. Nu tycker jag Icey och jag gör det bra. Vi pratar mycket och lägger stort fokus vid att kommunicera. Jag vill ändå få med mig lite fler lärdomar. Och jag vill gärna ha så mycket kunskap som möjligt innan man står där i det mörkaste av hålen och inte ser en framtid tillsammans. Därför skrev jag upp mig en femdagars gratis kurs via Bea Dominic. Och visst finns det fler än kärleksrelationer som behöver underhållas så alla tips som gör mitt liv lite rikare tar jag tacksam emot. Vill du också testa? Länken finns här: www.beadominic.com/challenge och om du vill kan din partner göra kursen samtidigt och då får du en länk vid anmälan.