Girlytalk

Sommarplanerlistan

Listan är stulen, helt utan dåligt samvete, från Jennifer. 

på vilka platser spenderar du din sommar? Först i München, sedan i Stockholm och därefter Italien. Vi var typ inte alls i Italien förra sommaren och jag längtar dit så mycket! Dofterna, maten, människorna! 

Hur länge är du ledig i sommar? 

5 veckor. Min absolut längsta sommarsemester någonsin vilket jag hoppas kommer betyda lugn och ro men troligen betyder det bara att jag försöker trycka in ännu mer. 


Skulle du vilja åka någon annanstans förutom de ställen du planerat? 

Jag kan ofta, typ jämt, känna en sorg över att jag missar så mycket av Sverige. Typ hela Sverige är fantastiskt. Göteborg, västkusten, Skåne, höga kusten, Norrbotten. Sverige är så jäkla dyrt och meckigt att resa i. Flygförbindelserna är svindyra och tåg är både dyrt och opålitligt. 

Hur ser din midsommar ut? 

En av mina bästa vänner med familj kommer och hälsa på. Vi ska väl dansa lite och äta och bara känna kärlek och trygghet. Det behöver jag nu. 

Vad innehåller dina bästa sommardagar? Bad! Älskar att bada. Detta blir ju första riktiga sommaren med Nils så jag ser framemot att fylla den med bad, glass, gräsänder bara fötter och förhoppningsvis läsa när han sover. Och frukt också. Älskar frukt på sommaren. Alltså älskar! Hetsäter frukt så det sprutar ur öronen. 


Hur bemöter du en regnig dag? Just nu, ganska dåligt. Nils älskar att vara ute så regn gör oss alla griniga. Därav Italien där det inte regnar så mycket på sommaren. 

Hur kommer den här sommaren skilja sig från den förra? 

Nils. Lite mindre tid i Sthlm men ändå massa tid på resande fot. Älskar det! 

Vilka spenderar du sommaren med? Nils och volker. Men ser så mycket framemot att lämna den pch träffa vänner. Prata, äta, sova, dansa och bara vara i ljusa eller varma sommarnätter. 

Har du någon resa inplanerad efter sommaren? Ja! Vi åker hela familjen till new York i slutet av september. Älskar att planera! Drömmer redan och längtat. Lever lite för mycket i framtiden jag vet! 

Kommentarer inaktiverade för Sommarplanerlistan