Girlytalk

Behov av ensamhet 

I typ alla personlighetstester jag gör (typ detta) får jag i resultat att jag är väldigt extrovert och det stämmer. Tyvärr (?) kan man ju inte dela in människor rakt av i introverta eller extroverta så jag är ju mer komplex än så. Behovet av att vara ensam finns där. Det kommer alltid plötsligt och utan förvarning för mig men då måste jag få tid själv NU! Det händer 1-2 gånger i månaden och oftast kan jag stilla behovet med en löptur eller numera promenad men den senaste tiden har jag varit ledsen. Det har varit för mycket och plötsligt insåg jag att ensamhet är det jag behöver. Få pilla på med mitt. Göra ingenting. 

Med Nils är det intensivt jag har mindre tid själv än förut och den tid jag jag utan Nils känner jag prioriteras fel (mer om det snart!) så idag, min första dag ensam hemma på över ett år, ska jag njuta njuta njuta och njuuuuuuta!!! Har massor av planer men vet inte riktigt var jag ska börja, eller jag började med att städa och nu skriver jag här. 

Det kommer bli en bra dag! Jag känner på mg att den kommer innehålla milkshake… 

Kommentarer inaktiverade för Behov av ensamhet