Ansiktsbehandling,  Shopping,  tips

Skönhetsrutiner

Under mina första 30år var mina skönhetsrutiner tvål, vatten och en någorlunda billig ansiktskräm som köptes från en vanlig mataffär. Sen insåg jag att det kanske skulle vara bra att inte enbart förlita sig på bra gener (för det har jag, min mamma har grym hud för sina 60år) . Så då började jag lägga till produkter, en rengöringskräm, en ögonkräm, sen tillkom det en bättre ansiktskräm och lite annat. Nu ser mitt badrumsskåp ut så här…


Det är en ansiktskräm från Rituals som är min “i väntan på NK rea kräm”. Min favorit är Shiseidos bio-performance som kostar sisådär +1000kr ordinariepris. Så den inhandlas på NKs sommar och julrea!

På den står min ögonkräm från Exuviance, ett alldeles nyinköpt serum från MCCM (som jag köpt hos hudterapeut och inte hittar på nätet). Ett ansiktsvatten från Shiseido och slutligen en fantastisk produkt. Exuviance burken längst fram är full av små rondeller med magisk energi. När man vaknar trött och glåmig och känner sig allmänt osnygg, ta en pad och Bam! Din hud strålar och känns som tio år yngre. Magisk, jag lovar!