Diverse,  kläder,  livet

På det tredje försöket…

Sitter nu på bussen med dagens tredje top. Den första fick jag foundation på, den andra prickade jag ner med kaffe på väg till bussen. Så då var det bara att vända runt och byta, så med tredje versionen av outfiten sitter jag nu på bussen mot jobbet.

Jag har varit en stor anhängare av kollektivtrafik. Inte bara anhängare, utan mina första åtta år i stan var det mitt enda transportsätt tillsammans med cykel och gång. Däremot kommer jag nog aldrig bli en frekvent anhängare av kollektivtrafik här utifrån min lilla ort två mil från storstaden. Det som tar mig 25 minuter med bil tar mig 1h och 10 minuter med bussen.

Men nu sitter jag här, med dagens tredje outfit och hoppas att klädolyckorna är avslutade för idag. Idag ska jag träffa min terapeut, grupparbeta för min utbildning, dejta min kompis J och sen när jag kommer hem ikväll kommer T ligga där och snooza, trött efter ett par intensiva dagar i New York.

Kommentarer inaktiverade för På det tredje försöket…