jobb,  Kärlek,  livet

Idag är en bra dag

Min jobbsituation är så mycket bättre nu. Det senaste året av konstant jobbstress har övergått i ett mer behaglig tempo där jag kan planera in spontana möten, jobba mer långsiktigt, inte gräva ner mig i kontrollerande aktiviteter och andas. Prata med kollegor utan att vara på väg någon annanstans, tittandes på klockan för att inte vara alltför sen till nästa möte.

Dessutom så känns det bättre hemma, absolut det pendlar fortfarande upp och ner. Kanske har jag blivit bättre på att hantera det? Men T har även blivit bättre på att komma ihåg mig på sina resor, när han är hemma osv. Det kommer inte bli någon omedelbar förändring, men varje litet steg åt rätt håll är stora framsteg. Jag älskar ju den här introverta, reflekterande, analyserande och beslutssega mannen. För han är samtidigt den mest godhjärtade, kloka och omtänksamma jag träffat.

Så den här veckan har jag njutit av mina ensamhetsdagar. T är på tjänsteresa, barnen är hos sin mamma och jag njuter av egen tid. Jag har varit på ansiktsbehandling, joggar i mina gamla skogar, ätit den maten jag vill ha och sett på Natalias rekommendation från häromdagen. I morse tog jag tid på mig innan jag lämnade huset.Jag passade på att montera upp en spaljé som blåste ner natt till igår, nu har “Händige Mandy” skruvat med vinkeljärn och extra många skruvar. Så nu ska det till orkanvindar för att den ska blåsa ner igen… Ja, just nu befinner jag mig i en bra fas i livet.

Det enda som jag saknar är ett beslut kring tjänsten jag sökt och varit på tre intervjuer för. Hur segt kan det vara liksom??

 

Kommentarer inaktiverade för Idag är en bra dag