TV

Kronprinsessan Victoria 40 år

Trots att jag bott utomlands väldigt länge och inte egentligen känner någon större behörighet till Sverige så kan jag ibland sakna Sverige något så fruktansvärt mycket. För mig händer det nästan alltid och endast under sommaren. Jag antar att det beror på att jag mest har varit i Sverige på just sommaren. Under alla år utomlands har vi alltid tillbringat några veckor på västkusten där vår sommarstuga är. Allsång får mig alltid att gråta. Och nu när jag tittade på Kronprinsessan Victoria 40 år så började jag lipa och längta till Sverige samtidigt som jag faktiskt är stolt över att ha en sådan bra, fin, kompetent och engagerad kronprinsessa. Ja, jag är royalist. Tror ett kungshus har ett enormt värde och från ett marknadsföringsperspektiv slår de folkvalda alla dagar i veckan. Har ni inte sett intervjun så tycker jag ni ska göra det. Den känns ärlig, personlig och varm. Ebba von  Sydow gör ett fantastiskt jobb. Ni hittar den här!