Inredning

Anthony Burill

Boktryckstavla från Anthony Burrill.

Att ha ett nytt (ett till) hem är kul. Speciellt när man flyttar in i en typisk opersonlig bachelor pad. Min förkärlek och passion för inredning väcktes till liv på nolltid. För mig är tavlor superviktiga. Vet inte om det beror på att min pappa älskar konst och alltid har fyllt väggarna med vackra konststycken. Jag har definitivt ärvt nyfikenhet kring konst men hittat min egen stil även om det finns tavlor hos mina föräldrar som jag drömmer om att få ha i mitt eget hem en dag.

Min senaste upptäckt är Anthony Burrill. Han gör vackra tavlor med boktryck (heter letterpress så?). Har alltid haft en svaghet för just det gamla boktrycksmetoden. Tycker det är så fint och gillar djupet som det ger. Jag funderar på att klicka hem den gula Work hard & be nice to people.