Girlytalk

Blommor och sånt 

Helgen fortsatte i ledsamhetenstecken. Det är lixom som en ledsamhet i mig så jag orkar lixom inte ta in mer tråkiga saker. Jag hoppas att det löser sig snart. Jag försöker ge mig själv tillåtelse att ha dåliga dagar också. Vila lite mer och sysselsätta mig. Så i helgen upptäckte jag att vi har rabarber. Många var för grova nu och kunde inte användas löngre men jag plockade och rensade tre liter som jag frös in och någon liter till som jag ska ge till en kollega. 


Paj, kräm och lemonad har jag tänkt göra när lusten faller på. 

Planterade också kryddor. Oregano och mynta. Citronmeliss och dill försöker jag odla från frön. Tycker att grönt gör sig ap himla fint. Eller det lixom lyfter ett rum. det har jag inte alltid tyckt så antar att det är ett ålderstecken…