Girlytalk

Fest, ex och feministiskt möte 

Varje sjätte juni har några vänner till min familj fest. De är lixom lite mer än vänner för alla barn är lika gamla och vi är lixom uppväxta parallellt och tillsammans. 

Jag älskar de här festerna för de är så himla mysigt. Jag är så trygg och alla (typ) känner mig och älskar mig så jag kan slappna av och bara vara oavsett vad som pågår runt omkring mig. 

Jag har under typ en vecka när jag var 15 år dejtat sonen i den här familjen. Han krossade mitt hjärta så där som hjärtan blir krossade bara i tonåren. Så det har varit konstigt mellan oss i typ 15 år men de senaste åren har vi kunnat umgås mer lättsamt. Kanske för att hon nu är gift, han var singel innan med en annan kvinna som heter Alexandra. Jag hatar att umgås med folk som har samma namn som jag. Känner mig typ förnärmad på något konstigt sätt men den här Alexandra är så sjukt trevlig. 

Vi hade i alla fall ett så fint möt igår, för se har också fått sitt första barn för några månader sedan, och vi började direkt prata ärligt om allt vad det innebär och hur olika mammor och pappor bemöts. 

Är så fylld av värme både av festen och mötet med Alexandra. 

Nu ska jag iväg på fortbildning med jobbet!