livet

Njuthelg

Jepp, torsdagsmorgon solen skiner och dagen inleds med en kopp kaffe. Vi får besök i eftermiddag av “svärmor” så vi har lite fixande att göra. 

Fnatte har ljugit för mamma i veckan som gått gällande sina läxor, så han ska hem på “lovstudier” dit. Jag hoppar upp på cykeln och åker till närmsta planthandel (som bara ligger 1,5km bort). När jag kommer tillbax har arbetet med högtryckstvätten dragit igång, så ett par timmar senare är uteplatsen ren från mossa och blommar av lite sommarväxter.

Just nu njuter jag av att hänga lite i solen, med dagens andra kopp Java. Och funderar på om jag ska ta mig i kragen och cykla bort till min joggingrunda. Höften mår bra, muskeln har återhämtat sig från turen för ett par dagar sen och det är dags att utmana igen. 

Kommentarer inaktiverade för Njuthelg