livet,  Varannanveckasfamilj

Födelsedagsmånad

Jag vet inte om det beror på att båda föräldrarna själva är vårbarn som de var så extremt förtjusta i att producera fler majbarn, men i min nya familj fyller samtliga inom 40 dagar med början i söndags.

Vi smygstartade firandet redan i fredags, med vuxenfirande. Det var en strålande försommarkväll men vi smög in på en mysig restaurang som heter Bon och som erbjuder en härlig stämning oavsett kväll på året. Vi började kvällen med deras söta, ekologiska prosecco innan vi smög in på en charktallrik. Vi åt varsin smarrig huvudrätt och avslutade med en osttallrik. Det var härligt att komma ut, byta miljö och bara prata vuxenprat. Inga små öron som tjuvlyssnade, ingen telefon som surrade eller dator som pockade på uppmärksamhet – bara tid för att prata.

I söndags hade vi födelsedagsfirande nummer 2, där vi delade ut paket och sjöng. Firade med grillmiddag och hyllade mannen i familjen. Så idag var det dags för Fnatte, mellankillen, som idag fyller 11. Det är fortfarande aningens oklart, men jag tror att jag ikväll kommer att äta middag med barnens mamma. Första tillfället som vi vistas i samma lokal någonsin. Mr T är så stressad att han har inte ens förstått att det är en stor grej för mig, beslut har inte ens fattats kring om det blir på restaurang eller hemma hos oss.Så himla stabilt för någon med min kontrollerande personlighet…