Skönhet

Utfyllningsdagar och Beauty Blender

Det känns som det är en massa utfyllningsdagar nu. På onsdag åker jag bort och ska träffa Icey. Sedan kommer jag hem på kvällen den 1:a och åker sedan igen den 18:e för att vara bort i två månader. Jag hinner inte börja något nytt utan bara snabbt avsluta det som måste vara klart innan jag lämnar landet i maj samt på något sätt packa ner kläder för isländsk sommar, mellaneuropeisk sommar och sydeuropeisk sommar. Det löser inte jag riktigt. Lika bra jag säger det med en gång.

Något som jag däremot fixar galant är att lägga foundation. Jag använder Studio Fix Fluid SPF 15 från M.A.C. Har jag superduper bråttom så applicerar jag min foundation med fingrarna. Har jag lite mer tid så brukade jag använda en sminkborst (188SH från M.A.C). Superenkelt, då jag tog lite foundation och lade på handen (inte handflatan). Sedan duttade jag ut det och målade ansiktet. Tar inte alls lång tid och blir snyggare och jämnare än om man gör det med fingrarna. Men sedan ser ni så fick jag för mig att jag skulle våga mig på den berömda Beauty Blendern. Den klickades hem från Klick, jag ägnade en hel kväll åt att youtube tutorials. Man ska dutta på även med denna så jag göra som med brukade med min foundation men svampen är inte alls så där mirakulöst enkel att använda som jag trodde. Det är ett jäkla duttande och jag vet inte om den gör att foundationen räcker längre heller. Man blöter den nämligen så att den inte ska suga åt sig så mycket foundation. Har bara använt den 5 gånger och det går lättare och fortare nu men oklart om den är värd pengarna alltså. Finns det någon som har några bra Beauty Blender tips? Hit me! Jag är väldigt nyfiken på denna lilla mirakelsvamp.