Vardagen

Klippt och to-dos från hell

 

Har tillbringat de senaste 24 timmarna med allvarlig huvudvärk och med att leka chaufför och med att planera möten och klippa håret. Är nöjd med håret som inte längre väger 5kg men ändå går att sätta upp i en tofs. Jobbigaste var förarbetet, att hitta rätt klipp. Jag letade igenom säkert 200 bilder på http://therighthairstyles.com innan jag hittade min.

I helgen ska jag bocka av saker på min att göra lista. Min vidrigt långa att göra lista. Önskar det vore lika enkelt som att gå till frisören. Man bara sätter sig och sedan är det klippt. Gjort. Done. Ska även på smokingmiddag, fortsätta testa smink (så jag kan återkomma med recension), packa för en varierande sommar och inte sova speciellt mycket.

 

Kommentarer inaktiverade för Klippt och to-dos från hell