Killar,  Vardagen

Dejt med fel dejt

Tidigare idag: Häromkväll fick jag ett sms från en gammal – ja vad ska jag kalla det – typ fling. Meddelandet kom samma sekund som Icey sa något idiotiskt. Som han tog tillbaks cirka 4 sekunder senare men då hade jag redan hunnit svara ja på meddelandet. Ja, till visst kan vi ses. Ikväll ska jag alltså träffa en gammal fling. MJ, som vi kan kalla honom är väldigt osingel. Jag är inte helt singel. Det är en genomdålig idé. Sist han kom över med huvudvärkstabletter slutade det i katastrof. Samtidigt har jag haft en sådan trist påsk och riktigt längtar efter att få gå ut och klä upp mig lite. Jag vill inte att något ska hända så från min sida kommer inget hända men när han får för sig att han vill mer än han borde så kan han vara ganska hårdhänt. Inte våldsamma men väldigt envis och inte riktigt acceptera ett nej. Planen är att hålla till på ställen där vi inte kan vara intima. Då tror jag inte han kommer försöka med något.


Klockan 23:35: Jag hann aldrig skriva klart innan jag var tvungen att bege mig. Det var en överraskande trevlig middag för vi pratade både nutid och dåtid. Vi höll hand i 30 sekunder men det var verkligen mest en kompisgest. Däremot när vi skulle kännas åt så går vi såklart krigelikrångel väggar och han trycker sig mot mig så jag känner att han är hård. Vi tittar på varandra och jag säger att vi haft vår tid och att det inte är samma sak längre. Att han alltid kommer vara speciell men jag är inte intresserad och det är inte han heller egentligen. Känner mig som en dålig låt på repris men bestämmer mig också för att detta är sista gången vi ses.

Kommentarer inaktiverade för Dejt med fel dejt