Vikt

3 veckorsutmaningen

Alex och Natalia skriver lite om shopping, och jag har just nu ett litet inköpstopp vad det gäller roliga kläder som klänningar och kjolar. Moroten är att komma i de klänningar som ligger undanstoppade i storlek 36 och som jag tycker så mycket om. Jag skrev ju om min viktutmaning för ett par veckor sen och jag tänkte göra en fyra veckorssummering nu. Förra veckan när tre veckor gått var jag nere på -2,7kg… sen kom påsken, med såväl påskgodis som grill- och vinkvällar. Så just nu är den -2,1kg.

Jag fortsätter äta enligt periodisk fasta med 16:8 som tumregel. Ibland blir det 17:9, ibland 19:7 – men på ett ungefär! Jag fortsätter även undvika bröd, pasta och potatis – däremot smakar ju godis lika bra dom tidigare men gav en fruktansvärd trötthet och liksom bakis huvudvärk. Men Oj vad svårt jag hade för att undvika det stora godisägg som köptes på Ica i onsdags…

Från och med igår har jag tagit tag i ätandet igen och ska nu fortsätta resan. Jag vill fortfarande landa på -4,7kg så jag är ju nästan halvvägs. Och resan känns inte så lång när jag kan tillåter mig själv att äta såväl godis som dricka vin. Skippa lång- och mysfrukosten på helger är inte så roligt men väldigt tidseffektivt!