Okategoriserade

Fredagspeppen

Jag ser framemot en lugn, lugnare, lugnast helg. Jag känner att jag har både sömn och annat att ta igen. Ska även skriva klart mina resterande inlägg från Reykjavik. Här kommer lite härlig helgtips som ni kan roa er med.

Dagens att läsa: The Upside of a Crush – Even If You’re In A Committed Relationship. För någon som blir lite småkär sisådär en gång i veckan så var det skönt att läsa att det är helt ofarligt för relationer. Det faktiskt kan vara bra för både dig själv och relationen, så länge du inte agerar på förälskelsen.

Dagens shopping: Denna fina (och lite Gucci inspirerande) väska från Gina Tricot.

Helgserien:  Jag tycker första säsongen av Love var ganska charmig. Nyligen släpptes andra säsongen där vi får följa huvudpersonerna längs ska-vi-bli-ett-par vägen. Så verklig och fortfarande rolig. Speciellt när man som jag har väldigt svårt för att gå med på ett förhållande.

Dagens recept: Dessa chokladmuffins utan mjöl verkar mycket spännande…och  goda ?