Vardagen

Överraskningarnas dag

Gårdagen började med precis som varje morgon med ett kärleksfullt godmorgon sms men efter det kom det blomsterbud och choklad. Definitivt en överraskning. Definitivt en glad överraskning. Jag vet inte om jag nämt detta med jag är helt fullständigt ologisk och galet dramatisk. Icey ska fira påsk i Spanien med sin familj. Det klingade dåligt med att jag har det tufft med mina föräldrar och sysslor, att när jag vinkade hejdå till Icey så var det 27 dagar tills vi skulle ses igen och att jag ville känna mig prioriterad i någons liv. Det blev en liten meltdown. Under veckorna har det bara blivit tuffare då jag har det jobbigt med tjat och gnäll från alla håll och kanter. Så att Icey ska tillbringa den vecka med sin familj och inte med mig har inte varit populärt. Jag har vetat om resan sedan december så det är ingen nyhet och när den bokades så kunde vi ju inte veta att vi fortfarande skulle ses nu.

Så blommorna och chokladen var uppskattade. Jag lyckades även klämma in ett effektivt föreningsmöte på eftermiddag och fick tillbaks lite glöd för det där jag brann för. När jag skulle ta ut pengar så upptäckte jag att det fanns lite mer än jag hade tänkt. Då hade Icey fört över lite pengar så jag kunde köpa något fint till mig själv. Vi har pratat mycket om det där med tid och pengar. Det är dom två valutorna vi handlar i och där det är ojämt men det tar jag i ett annat inlägg. När jag väl kom hem så låg finaste sminkväskan och ett gulligt kort från Icey i brevlådan. Han vet att det inte kompensera och det är inte därför han överraskar mig men han vet också att det ger mig ett leende och jag blir glad så därför gör han allt det där. Dagen toppades med bästa nyheten på säkert ett och ett halvt år. Min frisör är tillbaks från sin sjukt långa mammaledighet. Praise the lord! Som strössel på hela dagen så avslutades dagen med ett digitalt påskägg från Alex som hittat min Milk sminkgrej i New York. Vissa dagar har man bara flyt och glömmer allt som inte flyter. Tack onsdag!