Girlytalk

Levande 

Nils vaknade bara en gång i natt. Och dp för att fisa. Sedan somnade han om i mina armar. Ja, han sover mellan oss eller om han får välja på oss. Närhetsknarkare av rang. 

Jag kände mig iaf levande för första gången på länge. Jag hade idéer, ville baka och laga mat, lekte, sprang runt runt med Nils, var ute, var på second hand och letade blomkrukor. Ja jag orkade till och med Nils divalater som han lagt sig till med. Gallskrik om han inte får som han vill. 

Och så tog han sina första steg utan min hand. Och jag bröt ihop lite och kände att jag ville ha fler barn nu för Nils behöver inte mig längre. Jag ör överflödig. Ja kära nån, undrar var Nils fått sin dramatiska sida från? 

Fick en bild på det här fina väggordet från en vän: 


Idag ska vi på baby-hlr eller barn-hlr. Och så ska jag jobba. Fullspäckad dag med andra ord. 

Kommentarer inaktiverade för Levande