Girlytalk

Töntiga mammagrisar! 

Såååå Happy frågade om jag hade en typ av kille jag faller för, själv gillade hon stora näsor… Jag har ingen direkt typ på det sättet, alltså utseendemässigt har mina kärlekar varit ganska olika. Möjligen att de varit korta, max 180 cm fast jag dejtade en kille en gång som var 202. Men ja möjligen kortheten då. 

Däremot personlighetsmässigt där har de likheter. Alla har haft ett sånt där riktigt nördigt sär-intresse. Gamla bilar, fotbollslag, idrott, tv-serier eller V som älskar “industrihistoria som står och förfaller”. 

Alla har också varit familjeorienterade. Eller med andra ord mammagrisar. Sjölv har jag ju en brokig familj så att han har haft ett nära förhållande till sin familj har både varit något viktigt. En extra trygghet även i mitt liv och jag umgås fortfarande med min exmans familj ibland. Men samtidigt något jobbigt. Att lixom behöva hävda mig att jag är nummer ett i hans liv och inte hans familj har varit tufft för mig och både en inre kamp och en källa till konflikt i alla mina förhållanden. 

Så ja, töntiga mammagrisar är min grej.  

Kommentarer inaktiverade för Töntiga mammagrisar!