Funderingar,  vardag

Torsdagstankar

Sitter och saknar mannen i huset lite. Den här veckan är han på resande fot igen, först till USA och sen till Tyskland. Imorgonkommer han till stan igen, men bara för att sätta sig i en bil och åka på grabbhelg. Innan han landar tar jag tåget till min hemort och planerar för en helg fylld av mammamys, bebismys och farmorfika. Ja, farmorfikat. Jag kommer bli halshuggen om jag inte smakar på hennes kakor och bullar – men jag vill inte med anledning av mitt föregående inlägg. Så det kommer att bli en utmaning. Jag kanske kan smula ner några kakor i fickan?

Jag börjar tröttna på mitt eget sällskap, jag är inte så himla rolig och inspirerande. Rätt trött och slö faktiskt. Kvällen ska jag ägna åt att packa, och kanske stryka lite tvätt – men tänkte först gå ut och njuta lite av en promenad i eftermiddagssolen.

 

Kommentarer inaktiverade för Torsdagstankar