Girlytalk

Inte kan man väl slösa bort en hel kväll på en fest? 

Igår var jag på 30-årsfest! En vän som jag verkligen uppskattar men som jag träffar sällan. 


Jag laddade upp med skittles pga blodsocker åt helvete pga kaos-sömn. Men jag var taggad! Det var roligt att få klä upp mig lite. Nils var hos barnvakt. Och jag hade båda händerna fria. Wow lixom! 

Middagen förlöpte trevligt med skratt, samtal och god mat. Så härligt! Men sedan vid 21 då var jag trött. Och egentligen kände jag ingen. Och jag hade minglat så jag tänkte: inte kan man väl slösa bort en hel kväll på en fest när det här väntar hemma: 


Så här ligger jag. Efter ett samtal med V som av någon sjuk anledning trodde att jag var på min bästis dotters 1-årskalas (vad sjutton gör de på 1-årskalas i Tyskland? Och varför skulle isf inte Nils få följa med?) 

En mysig natt/kväll iaf. Jag och ett avsnitt på Netflix. 

Kommentarer inaktiverade för Inte kan man väl slösa bort en hel kväll på en fest?