Shopping,  Vardagen

Österlen och skor

Nu när jag har en massa saker att dela med mig av, ni vet de där skorna och den där väskan och den ultimata strandhanduken så hinner jag inte riktigt. Inte för att jag är super busy på något sätt men jag blev lite inspirerad under helgen att göra saker jag brukade tycka var kul. Sedan är det ett evigt pusslande att få ihop mina helger och resor och allt det där. Nu känner jag mig ganska taskig som planerar resor medan Happy orättvist får avstå från resa efter resa. Jag ogillar det där för det är en liten del av mig som känner igen det. Däremot blir jag glad att hon märker att det är fel. För det slutade jag reagera på till slut. Känns ju även lite taskigt på Alex som har en fyllning som ramlat hur. Fattar inte ens hur det är möjligt. Jag försöker få ihop min packning som kan klara 10 dagar på Island, konferenskläder och en gala outfit. Samtidigt försöker jag hitta boende på Österlen (tips någon?) och försöker luska ut hur jag ska klara mina eventuella resor i maj som kanske ska innehålla en massa dagar borta på olika platser och helt olika situationer. Blir helt snurrig av sådant här. Min hjärna klarar inte av sådan här planering längre. Sjukt men sant. Rensar garderoben gör jag också. Jag är i ett flow helt enkelt.

Dagens bästa? Jag fick skoleverans (typ från Icey) så nu är jag är klar för årets kräftskiva. Bring on våren säger jag bara! Härligaste cerise, sammet och en glittrande blixt. Jag är kär.

Nu ska jag packa ihop datorn och lägga mig. Imorgon väntar veckans bästa. SPA med Happy. Hon vet ju inte detta men jag har tänkt sova i mörkerrummet en hel del. Hon kan hänga i ljusrummet. Vi kompletterar varandra fint där. En hel dag. Herre min skarpare så skönt det ska bli.