Sex

Tempen och kondomer


Så nu har jag testat Natural Cycles ett tag. Det är meckigt ska erkännas och det kräver rutiner (som jag inte har). Jag fick min termometer när jag hade migrän så de två första dagarna mätte jag, lade in värdarna i appen men var tvungen att ogiltigförklara dom. Sedan sover jag ju ofta ganska dåligt och morgonen efter en sådan natt har jag mätt men ogiltigförklarat temperaturen. På vissa ställen står det att man inte ska mäta när man är bakis och på andra står det att man inte ska mäta när man druckit. Det kanske bara är jag men jag kan ju faktiskt dricka utan att bli bakis (pga dricker inte så mycket). Jag har lagt till temperaturen någon gång och någon gång inte. Det är rutinsakerna som ställer till det för mig. Att ta tempen varje morgon vid ungefär samma klockslag är inte så omständigt. Det är ganska lätt även om jag tycker det tar lite lång tid. Och ja, den låter lika mycket som det står i alla forum. Jag testar på ett tag till så får vi se.

Till de röda dagarna så bjussar jag på ett kondomtips. Gå inte crazy. Jag är inte riktigt så modig så jag vågar köpa kondomer själv (toalettpapper är nog pinsamt) men jag valde och gick sedan ut och väntade på att någon annan sköte själva köpet. Vad många varianter det finns! Jag trodde det typ fanns några olika storlekar och kanske några olika smaker/dofter. Märks att detta inte är min home turf. Ska kanske utforska detta ämne lite mer. Alltid kul att experimentera. Hursomhaver, vi köpte RFSUs kondom THIN. Det är klart det känns att man använder kondom men faktiskt inte alls speciellt mycket tyckte Mr Icey och jag. Sedan ska jag nog ta och träna lite på det där med att dra på en kondom. Är jag den enda tjejen som inte har grepp på det där? Jag har alltid tänkt att det kan killarna gott göra själva. De har ett preventivmedel, tro fasiken att de kan lösa det själva.