Inredning,  livet,  tankar

Tankarnas vecka

Grattis prints via Oh So Lovely

Denna vecka har det varit mycket tankar men också en väldigt tydligt målbild. Jag jobbar med veckovisa målbilder. Min hjärna kan nämligen inte tänka längre än så. Och denna vecka är målet min helg med mina musketörer. De där vännerna jag typ måste ha resten av mitt liv för de vet för mycket om mig. Mina helger går bra just nu. Det går år helvete med nyårslöftet att tillbringa helger hemma och ensam men jag är trots det mer än nöjd med mina helger. Och snart är det helg igen. Med de bästa.

Tankarna har annars kretsat mycket kring livspusslet eller kanske mer livsvalen och prioriteringar. Kanske mest att ibland kanske man måste vara lite flexibel. Att den där planen man håller fast i kanske inte är bättre än någon annan plan. Att man kanske måste våga tänka om. Och att man kanske måste se möjligheter istället för normer.

Jag har också tänkt mycket på mina fina bloggisar Alex och Happy. Så mycket har hänt sedan Alex och jag började blogga ihop och Happy var ett fint tillskott. Det är kul att vi alla är jämnårig och så lika men så olika. Inte minst att vi är i helt olika ställen i livet. Då tänker jag att än en gång att det finns inte en rätt väg, det finns flera. Det finns inte ett sätt som gör en bättre än någon annan och det är inte en tävling. Alex och Happy är bra och stöttande påminnelser om det.

Vi avslutar med lite uppiggande flamingo prints som finns att ladda ner helt gratis. Tror de kan bli riktigt fina på en min vägg.

 

Kommentarer inaktiverade för Tankarnas vecka