Diverse

Förskolebrevet

I den bokklubb som jag startade upp för 10 år sedan när jag flyttade till stan har vi den senaste månaden läst Medan han lever av Elaine Eksvärd. Det är en bok som berör något så fruktnsvärt, den gjorde mig äcklad, ledsen, genuint upprörd och så rörd. Jag ville åka tillbaks i tiden och rycka bort lilla Elaine från hennes pappas soffa. Jag ville ge hennes pappa en stor fet käftsmäll och sen ringa polisen, socialen och alla andra myndigheter som borde hjälpa oss skydda oskyldiga barn som hamnar i situationer där de inte behandlas med respekt. Statistik visar att 1 av 3 barn utsätts för någon sorts av sexuellt ofredande… det är helt hysteriskt många!!

Elaine har nu ur egen ficka bekostat ett projekt som heter Förskolebrevet, som drivs i regi av Treskablinoll och det är dyrt att driva projekt – så hon frågar nu efter bidrag. Så, om ni tycker det är ett hedervärt projekt – så följ mitt exempel och swisha ett litet bidrag. För utsatta barn.

Swisha ett litet bidrag du med?