Girlytalk

Möte med chefen 

Förra veckan var jobbet totalt kaos. Alltså inte lite utan totalt. Vi är två som jobbar onsdagkvällar och vi hade både en mindre bra dag men det har varit slitigt länge för vi är för få, trodde jag. 

Jag skickade iallafall ett sms till min chef och sa att något måste göras med flera exempel på kaoset. 

Så ikväll ska vi ha möte. Och jag hatar möten med min chef. För att hon lixom “förstår” men gör ingenting. Det blir aldrig till någon förändring. Så tidsödande. 

Dessutom har jag identifierat att 90% av problemet ligger hos administrationen. Det är lixom inte mitt jobb vem som ska få läsa min kurs utan det avgör “ansökningen” och ansökningen ska prata med administrationen som ska skriva in i kursen och ta betalt osv. Och detta sker aldrig. Vet inte hur många gånger jag får kontakta administrationen pga att människor saknas eller finns på listan men inte ska finnas där. Dock hatar jag att anklaga och lägga över problem på andra. Speciellt som inte är i rummet. 

Jaja… Bara att gå dit och se glad ut. 

Kommentarer inaktiverade för Möte med chefen