Girlytalk

Den tråkigaste vardagssysslan 

Egentligen har jag inget emot vardagar, jag älskar ju tex rutiner! Men alltså att plocka är så sjukttråkigt! 

Jag tror att ett stökigt hem ör uttryck för att man inte mår bra psykiskt, så är det i alla fall för mig. Det ena ger lixom det andra. Nu är jag trött och känner mig lite ensam i livet och då blir hemmet stökigare, jag orkar inte. 


Min bäbis har noll intresse för ordning och reda. Det tar honom fem sekunder att stöka ner allt. Och det är ju klart att han ska göra det. Men fy fan vad tråkigt det är att se på röran och plocka undan den. 

Läste ett bra tips som jag anammat nu. Jag städar 15 min varje dag. Sätter mobilen på timer och kör stenhårt. Hinner plocka och dammsuga av och när jag ändå är igång är det ju lika skönt att fortsätta. Härliga tider!