Förhållanden,  Singelliv

Favorithelg

Igår satte jag mig på bussen till Helsingborg för att träffa Icey. Jag har längtat efter denna helg och även om det alltid känns lite märkligt första timmen så är allt så himmelskt bekvämt. Vi åt lunch på Joe & The Juice och utan att vi ätit där innan har han snappat upp vilken som är min favoritsmörgås (vi beställde kaffe där en gång och då sa jag det). Jag älskar att han verkligen lyssnar, verkligen bryr sig, är omtänksam och tänker på alla de små sakerna.

Igår kväll medan jag hade ett telefonmöte gick Icey och hämtade mat. Jag hade nämligen önskat en hemmakväll. Han hade som en överraskning köpt champagne också. Det blev mat från Drottninggatan 35. Det blev totalt fyra rätter och en osttallrik som dessert. Min favorit var den japanska tacosen och den gryerefyllda grissidan. Jag var vrålhungrig men två rätter per person räkte gott och väl. Maten rekommenderas varmt! Det var en urmysig kväll. Definitivt en av det bästa. Han gör mig lycklig, genuint lycklig. Ibland är der något som saknas men det märks mest när jag inte är med honom. Hursomhelst tänker jag inte tänka mer på det nu. Nu vil jag njuta av vår helg.